Пикник Бэби жидкость от комаров 30 мл (45 ночей)

Пикник Бэби жидкость от комаров 30 мл (45 ночей)

Повноцінний і безтурботний сон дитини є найвищою цінністю для дбайливих батьків. Якщо ви хочете захистити свою дитину від настирливого дзижчання і укусів комарів, радимо звернути увагу на абсолютно безпечний засіб виробництва російської торгової марки Picnic Baby. Змінний флакон з рідиною від комарів забезпечить захист від літаючих комах протягом 45 ночей, за умови використання коштів до восьми годин на добу.

Дитяча рідина від комарів Picnic Baby є сучасним і ефективним засобом у боротьбі з літаючими комахами. Формула продукту збагачена екстрактом ромашки, також відомим, як репелент природного походження. Засіб зможе знищити комарів навіть якщо вікна дитячої кімнати будуть відкриті протягом всієї ночі. Спокійний і безтурботний сон вашого малюка гарантований.

Спосіб застосування: відкрити пластмасову кришку флакончика з рідиною і вкрутити флакон в електрофумігаторів. Поверніть вилку електрофумігаторів так, щоб після його включення в розетку флакон зайняв вертикальне положення. Увімкніть прилад в електричну мережу (220 В), дія засобу розпочинається через 10 хвилин. Вийміть прилад з розетки після застосування. Після того, як рідина закінчиться, флакон замінити на новий. Необхідно розміщувати електрофумігаторів на відстані не менше 1 м від ліжка.

Запобіжні заходи: використовуйте рідину тільки за призначенням. Засіб застосовувати в добре провітрюваних приміщеннях або при відкритих кватирках і вікнах не більше 8 годин при безперервній роботі приладу; в закритих приміщеннях - не більше 2 годин на відсутність людей з подальшим провітрюванням. Берегти від дітей. Закрити акваріуми на час роботи приладу: токсично для водних організмів. Може мати шкідливий вплив в водному середовищі. Зберігати окремо від їжі в сухих, прохолодних місцях, недоступних для дітей. Особи, які страждають алергією, повинні застосовувати засіб з обережністю. При появі дискомфортних відчуттів - добре провітрити приміщення.

Т78125
Наши аптеки Обратная связь